Pagina 1 van 1

CJS2014

Geplaatst: 27-12-2013 20:47
door frutselke
Wie doet er dit jaar mee met Creative Jumpstart? Ik heb me inmiddels al aangemeld. Het is dit jaar wel iets anders van opzet. Niet meer dagelijks een nieuwsbrief met een video link en wachtwoord. En ook niet gratis.

Dit jaar gaat alles via een afgeschermd deel van Nathalie Kalbachs website.
http://nathaliesstudio.com/ Met toegang tot de video's en een eigen forum. Wat mij betreft een stuk makkelijker en voor $20 nog goed te doen.

Ik ben heel benieuwd naar dit jaar. Vorig jaar ook meegedaan en hoewel niet alle video's even interessant waren, was het voor mij wel echt heel inspirerend om dagelijks te kijken en ook zoveel mogelijk uit te proberen. Dus ik heb er zin in. Nog een paar nachtjes slapen.

Geplaatst: 27-12-2013 21:12
door Elvy
Ik heb vorig jaar een beetje meegedaan maar vond het niet echt inspirerend. Ik merk sowieso dat online workshops niets voor mij zijn :oops: Ik ben meer iemand van een dagje workshoppen en dan datgene wat ik heb opgepikt in mijn werk integreren (of soms heel snel vergeten als ik het geen goede workshop vond).
Dat gedoe van eens per week of maand of wat dan ook achter je pc filmpjes kijken en pdf'jes downloaden is not my cup of tea.

Geplaatst: 28-12-2013 19:06
door Afke
Ik heb me ook aangemeld. Ik heb vorig jaar ook meegedaan en er wel wat leuke idee├źn opgedaan. Baalde toen wel van alle reclame, maar ik hoop dat doordat het nu betaald is, er minder reclame is...
Er valt nog zoveel te leren... Ik ben vooral erg benieuwd naar Dina Wakley. Ben een groot fan van haar boek en werk...