Er gebeurt weer wat...!!!

Alles wat je kwijt wilt over het dagelijkse leven, kun je hier neerpennen.
Plaats reactie
Marit
Berichten: 741
Lid geworden op: 28-08-2011 11:30

Er gebeurt weer wat...!!!

Bericht door Marit » 21-12-2014 16:40

Hé dames, er gebeurt niet veel meer op dit forum hè? Ik vermoed dat iedereen op Facebook bij elkaar komt? Ik ben zelf ook schuldig hoor, want een hele poos afwezig geweest in alle forums en blogs... alleen mijn eigen blog en FB pagina hield ik nog bij. Zoals jullie misschien weten, had ik vorig jaar (én dit jaar) een moeilijke tijd... maar de dingen beginnen te settelen gelukkig. Ik woon nu dus weer in Zeeland (en hoe heerlijk vind ik het, om weer in mijn geboortestreek te zijn!) en gelukkig bevalt de stad Middelburg mijn lief ook wel (de plaats - ons apartement - is een ander verhaal... iemand nog een leuk huisje te huur in M'burg?)

Maar goed, ik ben dus weer actief in mijn nieuwe atelier en trek ook de banden met Internet weer aan... te beginnen met de jaarlijkse Top 2000 blogparty!!! YAAAYYY.. hij komt er weer aan!

Ik zag al een aantal van jullie op fb en om mijn blog aankondigen dat ze weer meedoen - gezellig! Voor alle anderen, die niet weten wat het is, hier is de link naar de blogpost met uitleg: http://www.maritspaperworld.com/blog/?p=16620

De tekst op mijn blog is in 't Engels.. als jullie de Ned. talige tekst en uitleg op dit forum willen hebben dan hoor ik het wel...

Ik wens iedereen alvast hele fijne, en vooral muzikale, feestdagen.
KEEP ON ROCKIN' IN THE FREE WORLD!

corrie
Berichten: 2362
Lid geworden op: 19-07-2011 10:06

Bericht door corrie » 21-12-2014 21:45

Heb er zin in Marit en ben zelfs al een bezig :wink:
Knutselgroetjes, Corrie

http://pinterest.com/corriesch/

Kitty
Berichten: 1043
Lid geworden op: 24-07-2011 12:40

Bericht door Kitty » 26-12-2014 16:15

Ik heb twee jaar meegedaan en vorig jaar al niet, maar weet het voor dit jaar ook nog niet. Misschien dat ik weer oversla, hoe leuk ik het ook vind, sorry. Ik heb de laatste tijd aan een aantal activiteiten meegedaan hier en op een ander forum en met de extra druk op het werk en de sowieso al drukke decembermaand loopt mijn kop een beetje om... :( Als ik de rust vind haak ik wel een keertje aan, maar ik wil nu even niets beloven... maar 't is wel leuk hoor... :)
groet, Kitty

Plaats reactie