Talent gezocht voor Designteam Scrapbookwinkel Scrobby!

Hier kun je info kwijt en vinden over AJ en MM
Plaats reactie
Ellen
Berichten: 8
Lid geworden op: 25-05-2013 14:58

Talent gezocht voor Designteam Scrapbookwinkel Scrobby!

Bericht door Ellen » 28-12-2013 12:35

Talent gezocht!

Heb je een passie voor Mixed Media, Art Journaling, Project life of Scrapbooken? Vind je het een uitdaging om met de nieuwste en meest trendy artikelen de mooiste creaties te maken? Vind je het een uitdaging om de mooiste kits samen te stellen? Vind je het leuk om workshops voor te bereiden? Heb je een blog en ben je actief op Facebook of andere sociale media? Wil je deel uitmaken van een talentvol en enthousiast team van ontwerpers? Vind je het bovenal belangrijk om plezier te hebben en ben je nog niet lid van een ander designteam van een scrapbookwinkel?

Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?
Een plekje in het meest enthousiaste en talentvolle designteam van Nederland! Je krijgt van ons de nieuwste en meest trendy artikelen om de mooiste ontwerpen mee te maken. Deze worden natuurlijk gratis aan je aangeboden! Daarnaast zitten er nog veel meer voordelen aan om deel te nemen aan ons designteam wat wij later aan je bekend zullen maken als we verder zijn in de selectieprocedure.

Enthousiast geworden?
Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen met onderstaande informatie naar designteam@scrobby.nl en wie weet verwelkomen wij jou in ons designteam!
- Een inleidend stukje over jezelf;
- Wat is je passie? Mixed media, Project life of scrapbooken?
- Welke projecten maak je het liefst?
- Uitgebreide fotoreportage van jouw zelf ontworpen creaties waar je het meest trots op bent. Voor scrapbookers vragen we je minimaal twee zelf ontworpen mini-albums bij te voegen.
- Een link naar je blog en andere social media kanalen zoals facebook, pinterest, youtube etc.;
- Omdat je als lid van ons designteam kits zult samenstellen, zouden we je tot slot willen vragen om voor jouw stijl een idee voor een kit samen te stellen van artikelen die wij op dit moment in ons assortiment hebben opgenomen. We zijn daarbij erg benieuwd waarom je deze artikelen hebt gekozen.

Tot wanneer kun je je aanmelden?

Tot vrijdag 26 januari 2014 kun je je aanmelden om deel uit te maken van ons Designteam!
We kunnen niet wachten om te zien welke mooie creaties iedereen heeft gemaakt en we zien er naaruit om een talentvol en enthousiast design team op te richten!

Heel veel succes!

Groetjes,

Ellemarieke
Wij hebben de nieuwste en meest trendy scrapbookproducten vanuit de hele wereld. Gemakkelijk besteld, snel thuisbezorgd en de laagste prijs! www.scrobby.nl

Plaats reactie