Pagina 1 van 1

Tee?

Geplaatst: 14-08-2011 22:55
door ellie
ik weet niet zeker of ze zo heet, maar ik heb er met bewondering naar gekeken!
http://www.youtube.com/watch?v=VRjLJ8PO ... r_embedded

Geplaatst: 15-08-2011 08:25
door toensie
Ziet er idd gaaf uit en zo simpel eigenlijk.

Geplaatst: 15-08-2011 08:47
door MariekeJ.
Leuk! Heb alleen het idee dat ze op heel dun papier werkt, daar zou ik dus helemaal gek van worden! :shock: En ik vind het eerlijk gezegd ook wel erg omslachtig om de pagina's eerst helemaal donker te maken, daarna weer wit en daarna weer lichtblauw, zonder dat je daar iets van terug laat komen. Ik werk ook wel vaak in zoveel laagjes, maar dan vind ik het wel mooi om aan de zijkanten iets van die verschillende kleurlagen terug te laten komen. Anders is het toch zonde van al die verf... Of ben ik nu aan het zeuren, hihi! :lol:

Geplaatst: 15-08-2011 11:03
door Sandra
MariekeJ. schreef:Leuk! Heb alleen het idee dat ze op heel dun papier werkt, daar zou ik dus helemaal gek van worden! :shock: En ik vind het eerlijk gezegd ook wel erg omslachtig om de pagina's eerst helemaal donker te maken, daarna weer wit en daarna weer lichtblauw, zonder dat je daar iets van terug laat komen. Ik werk ook wel vaak in zoveel laagjes, maar dan vind ik het wel mooi om aan de zijkanten iets van die verschillende kleurlagen terug te laten komen. Anders is het toch zonde van al die verf... Of ben ik nu aan het zeuren, hihi! :lol:
Nee hoor, je bent niet aan het zeuren! Dit is een mooi voorbeeld van een art journalpagina die maar niet wil lukken...(Ik heb het filmpje niet helemaal uitgekeken dus ik heb het eindresultaat niet gezien, maar het duurde me wat te lang :roll: ). Wat ze in haar hoofd heeft kwam er niet helemaal uit en dus bleef ze maar verf en gesso toevoegen...Ik denk dat we dat allemaal wel eens hebben.. :oops:
Ik was denk ik gewoon op een nieuwe pagina begonnen en later wel een keer naar deze terug gegaan... 8)
Ik zie al dat ik ook weer veel te Hollands ben in het gebruik van mijn verf...'ons ben zuunig' zal ik maar zeggen.... :wink:

Groetjes,
Sandra

Geplaatst: 15-08-2011 11:58
door ellie
maar dat van die laagjes daar ben ik het mee eens, waarom als je er niets van terug ziet, maar het eindresultaat, zoals die ontstond, vond ik heel erg mooi!!!!!

Geplaatst: 15-08-2011 13:44
door toensie
wat ze maakte was niet naar haar zin en ze probeerde het lichter te krijgen met witte verf, maar dat lukte niet, dus toen heeft ze er weer gesso overheen gezet en is met lichte kleuren aan de gang gegaan. Ik dacht eerst ook hoor, waarom zo veel lagen, maar als je goed luistert naar wat ze zegt, dan hoor je dat ze er niet tevreden mee was.

Geplaatst: 15-08-2011 16:19
door MariekeJ.
Luisteren is nooit mijn sterkste kant geweest, hihi! 8)

Geplaatst: 16-08-2011 12:52
door Mariska
al die laagjes begrijp ik ook niet als je er helemaal niets van terug ziet
ik zou denk ik dan ook zo'n filmpje niet plaatsen (maar ja nou maak ik natuurlijk ook geen filmpjes :roll: ...)
ik ben ook meer van de 1 minuut filmpjes, lekker veel info in korte tijd.
ben een beetje ongeduldig denk ik :shock:
maar het eindresultaat vind ik wel leuk om te zien

Geplaatst: 16-08-2011 13:19
door ellie
ik vind het soms zo storend om bij een filmpje de eerste 15 min alleen maar handen te zien, en wat ze heeft gemaakt en dan nog een tijd over een bloem of iets dergelijks te zitten aaien, en naar dingen te luisteren wat ik niet wil weten :oops: Dan heb ik liever een irritant muziekje , die kan ik tenminste uitzetten :wink: